Riikka – valmentajasi

Valmennusfilosofiani

Pienet askeleet ja maltillinen muutos

Uskon pieniin askeliin ja maltilliseen muutokseen. Pienet edistysaskeleet saavat aikaan onnistumisen tunteita jotka motivoivat eteenpäin; näitä askeleita haluan olla asiakkaalleni rakentamassa.

Selkeä ja merkityksellinen tavoite

Kun tavoite on asiakkaalle riittävän konkreettinen, mitattavissa oleva, sopivan haastava ja ennen kaikkea merkityksellinen on helpompi rakentaa selkeä polku kohti tavoitetta.

Positiivisen energian lisääminen

Positiivisuus ruokkii hyvää energiaa ja rakentaa pohjaa onnistumiselle ja yrittämiselle. Kun asiakas uskoo omaan onnistumiseen ja huomaa pienet edistysaskeleet pitkäjänteiseen työhön riittää paremmin motivaatiota.

Aina on mahdollisuus onnistua

Kun suuntaa ajatukset onnistumiseen ja omiin vahvuuksiin, jo olemassa oleviin ja kehittyviin, parantaa huomattavasti mahdollisuuksia onnistua. Se mitä ajattelee ohjaa usein tekemistä

Taustani

Minulla on noin 15 vuoden monipuolinen kokemus henkilöstön kehittämistyöstä, lisäksi olen viiden vuoden ajan valmentanut ja coachannut erilaisia yrityksiä ja organisaatioita hyvinvoinnissa, itsensä johtamisessa, esimiestyön kehittämisessä ja hyvän vuorovaikutuksen rakentamisessa.

Personal trainer asiakkaita olen ohjannut vuodesta 2014 alkaen. Asiakkaiden ikähaarukka on 18-55 vuoden välissä ja taustat ja tavoitteet hyvinkin erilaisia. Se tekee työstä erittäin antoisaa ja mielenkiintoista.

Olen saanut liikkumisen palon jo äidinmaidossa ja 47-vuoden ikään mennessä olen ehtinyt harrastamaan kilpauintia kahdeksan vuotta kansallisella tasolla, valmentamaan nuoria uimareita lähes kymmenen vuotta, juossut useampia puolimaratoneja, treenannut salilla ja erilaisissa jumpissa tavoitteellisesti. Tällä hetkellä intohimoni suuntautuu kuntosarjan triathloniin; sopivasti erilaista itsensä haastamista ja monipuolista harjoittelua. Oman kehon hallinta, liikkuvuusharjoittelu ja erilaisten toiminnallisten välineiden hyödyntäminen ovat erityisen lähellä sydäntäni.

Olen myös kolmen teini-ikäisen lapsen äiti ja yrittäjän vaimo. Tiedän siis mitä on arjen aikatauluttaminen, ruuhkavuodet, raskauskilojen karistaminen ja pitkän tauon jälkeen liikunnan aloittaminen.

Teen tällä hetkellä unelmatyötäni ja uskon vahvasti että se näkyy positiivisena energiana, aitona haluna tukea ja ohjata eteenpäin ja ennen kaikkea siinä että sinä olet asiakkaana tärkein.

Koulutus:

 • AS3 Transition Program on foundation level (EMCC, 2018)
 • AS3 Transition Coach sertification (2017)
 • Firstbeat® Hyvinvointiasiantuntija (Firstbeat Oy, 2016)
 • FAF ravintovalmentaja® (11/2015)
 • FAF Personal Trainer® (02/2015)
 • FAF kuntosaliohjaaja® (10/2014)
 • FAF Fyysisen kunnon perusteet (2/2013)
 • Vuorovaikutus – ja esimiesvalmentaja valmennus 2011
 • Työhyvinvoinnin asiantuntijakoulutus, Tampereen Yliopisto 2009
 • Kasvatustieteiden maisteri 2007, lisäksi psykologian ja johtamisen opintoja. Tampereen Yliopisto
 • Lasten Liikuntaleikkikouluohjaaja 2010
 • Uintiopettaja – aikuisten tekniikkakursseja sekä lasten uimakoulut
 • Uintivalmentajavalmennuksia (TUL ja SUL)
 • Lukuisia lyhytkursseja liittyen hyvinvointiin, itsensä johtamiseen ja henkilöstön kehittämiseen.
Uuden oppiminen on olennainen osa valmennustyötä ja opiskelen koko ajan lisää voidakseni palvella entistä paremmin. Tällä hetkellä opiskelu suuntautuu terveelliseen ravitsemukseen, oman kehon hallintaan ja itsensä johtamisen taitoihin.

Liikettä Sinulle - kokonaisvaltaisesti

Motion2you

Facebook

Liikuta itsesi
Facebookiin.

Tietosuojaseloste

Riikka Mikkonen
Lempiäniemen-telakantie 121
34130 Ylöjärvi

tel040-7656803

emailriikka@motion2you.fi